Doğum günü hediyesi başkanlık oldu

31 Mart yerel seçimleri sonrasında 78 yıl aradan sonra yeniden CHP'ye geçen Tavas Belediyesi'nin yeni Başkanı Kadir Tatık, MK Yapım'a konuştu.

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimler sonrasında Denizli’de 78 yıl aradan sonra yeniden CHP’ye geçen Tavas Belediyesi’nin yeni Başkanı Kadir Tatık, seçim sonrası gerçekleştirilen ilk Büyükşehir Meclisi’nde MK Yapım mikrofonlarına konuştu.

 “Denizli’mizin ve Tavas’ımızın yönetiminde söz sahibi olmak bizler için onur verici” diyen Başkan Kadir Tatık, “Teveccühleri ve oylarından dolayı halkımıza bütün kalbimle teşekkür ediyorum.  5 yıl boyunca onların bize verdikleri oylar bizim namusumuz. 5 yıl boyunca onu taşıyacağız. Onlara layıkıyla hizmet edeceğiz. Oy veren, vermeyen diye ayırt etmeksizin, çetele tutmadan bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet sunacağız. Bunun dışında herkese mutlu bir gelecek diliyorum. İnşallah ülkemiz içinde bulunduğu ekonomik koşullardan bir an önce kurtulur, vatandaşımız da refaha çıkar. Biz de bu bağlamda fayda sağlayabilirsek ne mutlu bize” dedi.

Kadir Gecesi’nde doğan ve mazbatasını Kadir Gecesi’nde alan Başkan Tatık, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Bir gün kazanırsam Kadir Gecesi’nde mazbatamı almak istemiştim. Dilediğim gibi de oldu. Rabbim mahcup etmez inşallah”.