DGC'de devir teslim töreni yapıldı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde (DGC) 11 Mart Cumartesi gerçekleştirilen başkanlık seçiminde kazanan Osman Nuri Boyacı ve yönetimi olmuştu. Bugün cemiyette düzenlenen devir teslim töreniyle Boyacı resmen görevine başladı.


DGC’de geçtiğimiz cumartesi günü başkanlık seçimi gerçekleştirilmiş, 2 adaydan biri olan Osman Nuri Boyacı ve yönetimi seçimi kazanan taraf olmuştu. Mevcut Başkan Muhammet Karaçay’ın aday olmadığı seçimin ardından, yeni başkan Osman Nuri Boyacı, bugün cemiyette düzenlenen devir teslim töreninde görevi resmen devraldı.

Törende konuşan Başkan Karaçay, yeni başkan ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Meslektaşlarının her daim yanlarında olduğunu, görevinin bitmesinin buna engel olmayacağını da dile getirdi.

“Emeklerine teşekkür ederiz”

Emeklerinden dolayı Başkan Karaçay’a ve yönetimine teşekkür eden yeni Başkan Boyacı, çiçek takdiminde bulundu. Boyacı; “Sayın Karaçay ve yönetimine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Zorlu bir süreçte görevlerini icra ettiler. Seçimde bizlere teveccüh gösteren tüm meslektaşlarımıza da teşekkür ederiz. Görev süremiz boyunca meslektaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik ve mesleğimizin niteliğini, kalitesini arttırma ve sürdürme amacıyla çalışmalar yürüteceğiz” diye konuştu.
 

denizli denizlihaber denizlihaberleri dgc denizligazetecilercemiyeti cemiyet dgcseçim