Devecioğlu adım atmadık yer bırakmıyor

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçeye bağlı mahallelerde dur durak bilmeden referandum çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Devecioğlu, aynı zamanda hizmetlerini de anlatma fırsatı buluyor.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçeye bağlı mahallelerde dur durak bilmeden referandum çalışmalarını sürdürüyor. Her akşam bir mahallede vatandaşlarla buluşan Başkan Devecioğlu, her zamanki gibi samimi geçen sohbet ortamında aynı zamanda hizmetlerini de anlatma fırsatı buluyor. Son olarak Kocabaş Mahallesine giden ve burada vatandaşlarla buluşan Başkan Devecioğlu, Vatandaşlara neden “evet” denilmesi gerektiğini sade bir üslup ile anlatıp onların sorularına samimi ve içten yanıt verdi.



HİZMETLERİ DE ANLATTI

Kocabaş'ın Honaz ve Denizli için önemli bir noktada olduğunu ifade den Başkan Devecioğlu, Kocabaş’ta hayata geçen ve hedef projeleri sıraladı. Devecioğlu, “Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından ilçemize önemli yatırımlar yapılıyor. Ankara asfaltının yan yolları, sıcak asfalt, doğalgaz gibi hizmetler çok önemlidir. İki mahallede sıcak asfalt yollar yapıldı. Üçüncü bir mahallenin de ihalesi yapılıyor. Bunların hepsi Honaz ve bağlı olunan mahallelerimiz içindir. Bundan sonrada dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.