Deva Seçime Hazır

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Denizli İl Başkanı Bekir Kırar seçim için hazır olduklarını çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Seçim sürecine girdiklerini aktaran Başkan Kırar, "DEVA Partisi olarak Denizli’de 19 ilçemiz de 19 ilçe Başkanlarımız ve 624 mahallede 339 mahalle temsilcilerimiz ile seçime hazırız. Seçim İşleri Başkanlığımız Denizli’de çalışmalarına başladı. Seçimde sandık başındaki görevlilerimizi sandık müşahitlerimizi görevlendirmeye başladık. Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Denizli’de de ciddi oy potansiyelimiz var. Biz bunu sahada vatandaşlarımızın gösterdiği olumlu tepkilerden anlıyoruz. Esnaflarımızla, çalışanlarımızla, emeklilerimizle gençlerimizle, kadınlarımızla,7 den 70 e tüm vatandaşlarımız ile iç içeyiz. Denizli Deva Partisi İl Başkanı olarak Teşkilatımız ile birlikte yalnızca seçim zamanı değil daima sahada vatandaşımızın yanındaydık. Dertlerin ne olduğunu biliyoruz devası da biziz” diyerek seçim için hazır olduklarını ifade etti.

“KAZANAN TÜRKİYE OLACAK”
Vatandaşın menfaatinde mevcut iktidarın değişmesi gerektiğini söyleyen Kırar, “Halkımız Genel Başkanımız Ali Babacan’ı seviyor ve güveniyor. Ülkemizin İçinde bulunduğu krizi çözecek olan kişi daha öncede olduğu gibi Genel Başkanımız Ali Babacandır. DEVA Partisi iktidarında ülkemizi güzel günler bekliyor, refaha kavuşacağımız günler yakın. Değişimin şart olduğu ve Güçlü Türkiye vizyonu için tüm parti kadrolarımızla çalışıyoruz. Bizler sahalardayız halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Bu seçimde kazanan Türkiye olacak. Vatandaşımız müsterih olsun. Bizim vatandaşımız feraset sahibidir. Vatandaşımız hak edene hak ettiği cevabı sandıkta verecektir. Bundan önceki seçimlerde mevcut iktidar kazanmış olabilir ama o zamanlar Deva Partisi yoktu. Artık vatandaşın devası olacak bizler buradayız. Mevcut İktidarı gönderme zamanı geldi. Tüm Türkiye’nin menfaatinde buluşacağız.” dedi.
 

deva partisi denizli il başkanlığı bekir kırar teşkilat ali babacan