Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar deprem bölgesindeydi

Ülkemizde 10 ilde yaşanan asrın felaketinin ardından deprem bölgesine giden ve incelemelerde bulunan Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, yaraların sarılması için desteklerin de bölgeye iletildiğini duyurdu.

Türkiye’nin yüreğine kor gibi düşen depremlerin ardından afet bölgesine giden Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, Kahramanmaraş’taki depremzedelerle bir araya geldi. Deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Kırar, vatandaşlara her zaman yanlarında olduklarını ve acılarını yürekten hissettiklerini dile getirdi. “Elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Ülkemizin bu travmayı atlatması uzun sürecek. Bu enkazı kaldırmak bütün bu insanların gönüllerinde açılan yaraları tamir etmesi uzun sürecek ama omuz omuza verecek hep birlikte saracağız bu yaraları” dedi.



“3 Yardım Tırı Depremzedelere Ulaştı”
Başkan Kırar ayrıca afet bölgesine ulaşan desteklerden de bahsederek; “Deva Partisi İl Başkanlığınca ihtiyaç listesine göre hazırlanan 3 aracı da deprem bölgelerine ulaştırdık. Birinci aracımızı Kahramanmaraş Elbistan bölgesine, ikinci aracımızı Hatay’ın Kırıkhan bölgesine bir diğer aracımızı da Kahramanmaraş Pazarcık bölgesine ulaştırdık. Deva Partisi İl Başkanlığı olarak toplama alanlarımızda deprem bölgelerinden gelecek ailelerin barınma, beslenme, giyinme gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması için yardımların toplanmasına devam ediyoruz. Büyük bir birlik beraberlik içinde tüm teşkilatımız ve tüm Denizli halkımız ile dayanışma içerisindeyiz. Tüm şartlarımızı zorlayıp sonuna kadar desteğimizi sürdüreceğiz” ifadelerini aktardı.
Kahramanmaraş’tan sonra Genel Başkan Ali Babacan ile birlikte Osmaniye ve Adana’da taziyelerde bulunan Başkan Kırar, ardından Hatay’a geçerek Eski Adalet Bakanı Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin’in ablası ve eniştesinin cenazesine katıldı.