Deva Meclis'te Grup İstiyor

Deva Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, 14 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2'nci tura kalmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Seçimlerde ittifakla birlikte meclise 15 milletvekili soktuklarını da belirten Kırar; 'Mecliste ittifaklarla 20 milletvekilini sağlayabilirsek grup kurmak istiyoruz' dedi.

Başkan Kırar, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2’nci turda Millet İttifakı’nca kazanılacağını vurgulayarak şunları aktardı: “Seçimi 1’inci turda bitireceğimize inanıyorduk. Ama milletimiz bu seçimin 2’nci turda tamamlanmasını istedi.  Yapacak bir şey yok. Biz elimizden geldiğince çalışmalara başladık. Bugün de 6 il başkanı bir araya geldik. Yol haritamızı belirledik. Hiç durmadan çalışacağız. İnşallah ikinci turda büyük bir farkla bu seçimi kazanacağımızı düşünüyorum. Vatandaşımız merak etmesin. Seçimi kazanacağız.”

“Mecliste grup kurmak istiyoruz”

Deva Partisi’nin Türkiye genelinde ittifakla birlikte 15 milletvekili çıkardığını söyleyen Başkan Kırar; “Bir ittifak vardı. Bu kapsamda 27 kişilik bir kontenjanımız vardı. Bunun 15’ini sokabildik meclise. İnşallah mecliste de ittifaklarla 20 milletvekilini sağlayabilirsek grup kurmak istiyoruz. Gönül isterdi ki; 27 adayımız da milletvekili seçilsin. Ama olmadı. Bundan sonraki süreçte 5 vekil daha bulup grup kuracağımıza inanıyorum. Sesimizin mecliste daha gür çıkacağına inanıyoruz” dedi.

 

 

deva partisi deva partisi denizli deva partisi seçim deva partisi milletvekili deva ittifak