Denizlispor, U13'te şampiyon oldu

Denizli'de 2 Mayıs'ta başlayan U13 Ligi sona erdi. 4 takımın finale çıktığı ligde Denizlispor ve yine Denizlispor takımı olan Denizli Futbol A Spor şampiyonluğa ulaştı.

U13’TE ŞAMPİYON DENİZLİSPOR

Denizli’de 2 Mayıs’ta başlayan U13 Ligi sona erdi. 4 takımın finale çıktığı ligde Denizlispor ve yine Denizlispor takımı olan Denizli Futbol A Spor şampiyonluğa ulaştı. 

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen U13 Ligi sona erdi. 32 takımın 4 grupta çift devreli lig usulü olarak mücadele ettiği ligde final maçları Salı akşamı oynandı. Şirinköy sahasında oynanan maçta Denizlispor Çamlık Spor Kulübünü 2-0 mağlup ederek kupayı kazandı. Bir diğer Denizlispor takımı Denizli Futbol A Spor ise Horoz Gençlikgücüspor’u 6-0 mağlup ederek kupaya uzandı. 

Şampiyon takımlara kupa ve madalyalarını Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizlispor As Başkanı Necip İrdem, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun, Denizli ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Çağatay Bostancı, Ünal Coşkun, Mehmet Emin Ataş, Mesut Bacıkoğlu, Denizli ASKF İl Hakem Kurulu Danışmanı Mehmet Tuncer, Denizli ASKF Disiplin Kurulu Üyesi Sezai Sakin, İl Hakem Kurulu Başkanı Hayati Ünal, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Fatih Salmansar ve Yönetim Kurulu üyeleri birlikte verdi. Denizlispor aldığı bu galibiyetin ardından Denizli’yi U13 Türkiye Şampiyonasında İzmir Grup Merkezinde temsil etme hakkı kazandı.  Denizli Futbol A Spor Burdur grup merkezinde mücadele edecek. 

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen kupa töreninde her takım kaptanından ve sporcularından Türkiye Şampiyonasında Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmeleri ve başarı elde etmeleri konusunda söz aldı. Ceşen “ Türkiye Şampiyonasında Fair play çerçevesinde ilimize yakışır bir mücadele etmeniz bizleri gururlandıracaktır. Spor hayatı sizler için yeni başladı. Uzun yıllar ilimiz sporuna hizmet edeceksiniz. Başarılarınızdan dolayı sizlere ve sizlerin yetişmesinde büyük emekleri olan ailenize, antrenörlerinize ve Kulüp Başkanlarınıza ve yöneticilerinize teşekkür ediyorum. Türkiye Şampiyonasında sizlere başarılar diliyorum” dedi.

denizlispor u13 Şampiyon