Denizlispor, sistem değişikliğine gidiyor

Lige verilen ara sonrası pazar günü Sakaryaspor'u ağırlayacak olan Altaş Denizlispor'da teknik direktör Giray Bulak, ileride Bekir Turaç ve Ömer'i birlikte oynatacak.


Spor Toto 1.Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Altaş Denizlispor’da sistem değişiyor. Yeni Asır Gazetesinden Sebahattin Alp’in haberine göre, uzun bir aradan sonra pazar günü Sakaryaspor maçıyla taraftarlarıyla buluşacak olan Altaş Denizlispor’da hazırlıklar sürüyor. Sakaryaspor’dan 3 puan alma hesaplarını yapan yeşil siyahlılar galibiyete odaklandı. Hedefe ulaşmak için işi sıkı tutan tecrübeli teknik adamın planları arasında çift forvetle sahaya çıkmak da var.
Formunun zirvesinde olan ve hazırlık maçlarında göz dolduran Bekir Turaç Böke’yi tecrübeli golcü Ömer Şişmanoğlu ile birlikte oynatmayı planlayan Bulak, son çift kale maçta ikiliyi birlikte oynattı. Bekir’in attığı gollerin yanı sıra mücadele gücü ve azmi, patlamaya yapmaya hazır görüntü çizmesi, teknik heyeti sevindirdi.



RIZA MERT PİŞİRİCİ, U19’DAN A TAKIMA ALINDI
Altyapı ile yapılan hazırlık maçında sergilediği hızlı ve çabuk futboluyla dikkat çeken U19 takımının stoperi Rıza Mert Pişirici, teknik direktör Giray Bulak’ın gözüne girince, pazartesi gününden itibaren A takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı. 18 yaşında ki başarılı futbolcunun yakın zamanda profesyonel yapılacağı bilgisine ulaşıldı.
 

denizlispor teknik direktör giray bulak turaç ömer futbol