Denizlispor'da mutlu son

Uzun bir süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor, Yusuf Şimşek ile 1+1 yıl anlaştı. İmzalar atıldı. Umut dolu mesajlar verildi.

Denizlispor'da beklenen gelişme nihayet yaşandı. Bir çok isimle görüşen yönetim, sonunda Yusuf Şimşek ile anlaşmaya vardı. Kulüp binasında imza töreni yapıldı. Törende konulan Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, "Yusuf bizi biz de Yusuf'u tercih ettik. Bizleri kırmadı. Parasal sıkıntımız yok. Geçmiş dönemdeki tüm paralarını verecek futbolculara imza attırıyoruz. Hesap kitap yaprak yola çıktık. Artık yeter diyoruz. İnşaallah başımız ağrımayacak" dedi. 



ŞİMŞEK UMUTLU KONUŞTU 

Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Hangi takımında oynarsam oynayayım, hangi takımda çalışırsam çalışayım mutlaka her zaman altında Denizlispor forması vardı. Ben her zaman Denizlispor'un yanındayım. Ben hep teknik direktör hem de taraftarım. Şevk ve hırsla çalışırız. Tek başımıza bir hiçiz. Yönetimi, taraftar ve futbolcularla çok iyi yere geleceğiz. Bizi buraya davet edenlere teşekkür ediyoruz" dedi. 

"FUTBOLCULARA GÜVENİYORUM"

Elimizdeki kadronun iyi olduğunu ifade eden Şimşek, "Futbolculara güveniyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır. Bizim camiamız büyük. 1996 yılında geldim. Bizde sadece birlik ve beraberlik olaması lazım. Zengin bir memlekete bu lig yakışmıyor. Pro kursuna gidiyorum. Artık takımın başımda ben olacağım" dedi. 

"GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR"

Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi Necip İrdem, "Denizlispor eşittir Yusuf Şimşektir. 7 yıl futbolculuk ve kaptanlık dönemi var. Doğru bir isimde karar kıldığımızı biliyoruz. Transfer yasağı kalkarsa güzel günler bizi bekliyor" 



DENİZLİSPOR YUKARI TAŞINSIN

Futbol Şubeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Fırat da konuşmasında, "Marka olmuş bir isim. Transferi yaptık. Takımı ona teslim ettik. Ne olursa olsun artık Denizlispor yukarı taşınsın. Her sezon sıkıntı yaşanıyordu. Transfer yasağı sportif anlamda etkilediğini düşünenlerden değilim. Bu sinerji bizi başarıya götürecektir. Kendisine güveniyoruz" dedi. 

yusuf şimşek denizlispor transfer imza kulüp