Denizlispor'da hareketli saatler

Son olarak Tuzlaspor forması giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Gönülaçar Denizlispor'a imzayı attı.

Denizlispor Kulübü, son olarak Tuzlaspor forması giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Gönülaçar ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Mehmet Uz, transfer yapacaklarını, ancak kesinleşmeden isim açıklamanın doğru olmadığını söyledi. Hoca konusuna da temas eden Başkan Uz, taraftara olumlu mesajlar verdi.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI
İlk transferlerini tanıtan Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, “Biz bugün bir sürpriz daha yapmak istedik. İlk transferimizi de yaptık. Bu transferi imzalamadan karşınıza çıkmak istemedim. Muhammed Gönülaçar kardeşimizle 2+1 yıllık sözleşmemizi yapmış bulunmaktayız. Muhammed'i ilk transferimiz olarak karşınıza çıkarmış bulunmaktayız” şeklinde konuştu.

“ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ
YAPACAĞIMA SÖZ VERİYORUM"
Denizlispor’un yeni yönetimde ilk transferi olan Muhammed Gönülaçar, “Başkan’ın kulüp için yaptıklarını, vaat ettiklerini ve gerçekten samimiyetine inandığım için bu kutsal formayı giymeyi tercih ettim. Ben bundan sonra bu forma, arma ve şehir için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bundan sonrası için taraftardan, camiadan ve Denizlispor’u sevenlerden destek bekliyoruz. Perdenin arkasındaki büyük mücadeleyi gördüm. Denizlispor’u hakkettiği yere taşımak için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

 

denizlispor transfer muhammet gönülaçar tuzlaspor