Denizlispor'a bir takviye daha o da imzaya geliyor

Ömer Şişmanoğlu'nun Denizlispor'a transfer haberini saatler öncesinden ilk veren kuruluş olan www.denizlidesiyaset.com, ikinci transfer haberini de açıklıyor.

Denizlispor transfere doymuyor. Ligin ilk üç haftasında gol dahi atamayan ve ciddi eksiklikleri olduğu gözlenen Denizlispor’da yönetim boş durmuyor. Ömer Şişmanoğlu ile her konuda anlaşan ile imza attıran Denizlipor kurmayları bu kez rotayı son olarak Altay forması giyen İlhan Depe’ye çevirdi. Depe ile her konuda anlaşma sağlandığı öğrenilirken, transferin gün içinde ya da yarın netleşmesi bekleniyor. Altay,Kayseri, Kasımpaşa, Karabük, Bursaspor formalarını  da terleten Depe, 20 yaşında ve 1,72 boyunda. Her iki ayağını da kullanabilen Depe, forvet ve sağ kanat ağırlıklı oynuyor.

KULÜP RESMEN AÇIKLADI
Sağlık kontrollerinden geçen İlhan Depe'nin transferi ile ilgili Denizlispor kulübünden açıklama geldi. Açıklamada, "Kulübümüz, son olarak Altay forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu İlhan Depe ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. İlhan Depe'ye hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz" denildi.
Mustafa KARAPINAR
 

ilhan depe denizlispor transfer mehmet uz ömer şişmanoğlu takviye