Denizlilileri farkındalık gecesine davet etti

Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi ve Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Denizli Şubesi işbirliğiyle 'Aynadaki Yabancı' tiyatro oyunu ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Duygu Özdemir'in 'Alzheimer ile Yaşamak' konulu seminer ile farkındalık gecesinde Denizlililerle buluşacak.


Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi, farkındalık etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi ve Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Denizli Şubesi işbirliğiyle 3 Mayıs Çarşamba günü (yarın) saat 20:00’da Gençlik ve Spor Müdürlüğü KYK Pamukkale Konferans Salonu’nda “Aynadaki Yabancı” tiyatro oyunu ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Duygu Özdemir’in “Alzheimer ile Yasamak” konulu semineri ile Denizlililerle buluşacak.

Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz, “Alzheimer hastalığı, hayatımızın bir gerçeği. Tedavisi olmayan bu hastalık ile yaşamanın ve hasta ve hasta yakınlarının hayatlarını iyileştirmek adına birçok etkinlik ve projeye imza atıyoruz. Farkındalık etkinliklerimiz ile Denizlilileri bilgilendiriyoruz. Yarın akşam derneğimiz ve Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Denizli Şubesi işbirliğiyle yeniden Alzheimer farkındalık gecesinde bir araya geleceğiz. “Aynadaki yabancı” tiyatro oyunu ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Duygu Özdemir’in “Alzheimer ile Yaşamak” konulu seminer ile Denizlililerle bir araya gelerek farkındalık oluşturmaya devam edeceğiz. Etkinliğimiz ücretsizdir. Tüm hemşerilerimizi etkinliğimize bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.