Denizlili firma Dünyaya mandıra ekipmanları gönderiyor

Eskihisar'da yer alan üretim atölyesinde paslanmaz gıda makinaları imalatı yapan Denkrom Makina, başta Cezayir, Kuveyt ve Mısır olmak üzere dünyanın birçok ülkesine paslanmaz gıda makinaları ihracatı gerçekleştiriyor.

Denizlide faaliyet gösteren Denkrom Makina ürettiği makinaları yurt dışına ihraç ediyor. Başta Cezayir, Kuveyt ve Mısır olmak üzere dünyanın birçok ülkesine paslanmaz gıda makinaları ihracatı yapan ve sütün soğutulması, depolanması ve pişirilmesi ile peynir, yoğurt, mozarella,ayran ve benzeri şarküteri ürünlerinin üretilmesi ile alakalı tüm makina ve ekipmanları üreten Denkrom Makina, sadece makina üretmekle kalmayıp, yerinde kurulum ve kurulum sonrası eğitim hizmetleri veriyor. Çalışma alanlarını ve hedeflerini anlatan ve 2020 yılından bu yana aktif ihracatlarını 2 katına çıkardıklarını ifade eden firma sahibi Kadir Akıncı, hedeflerinde Denizli’nin yerel markası olan Denkrom Makina’yı prestijli bir uluslararası firma haline getimek olduğunu anlattı.

“HEDEFİMİZ ÇOK BÜYÜK”
Sektördeki en büyük eksiğin kurulum sonrası devreye alma ve herhangi bir arızada teknik problem olduğunu ifade eden Akıncı, Denkrom Makina’nın bölgesel teknik servis hizmeti ile anında çözüm sağladığını da sözlerine ekledi.  Akıncı sözlerini, “Denkrom Makina, kendilerinden alışveriş yapan müşterilerine 2 yıl garanti imkanı da sağlıyor. Gelecek yıllarda çeşitli ülkelerde showroom açarak yerinde satış yapmak istiyoruz. Denkrom Makina’ya aşağıdaki siteden ve irtibat numarasından ulaşabilirsiniz. www.denkrommakina.com 0536 442 20 45” dedi.
 

denizlili firma dünyaya mandıra ekipmanları gönderiyor kadir akıncı denizliden haberler denizli in haberleri ekonomi