Denizlili Fatma Öğretmenden Haber Alınamıyor

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ilde hissedilen depremde Diyabakır'da Anasınıfı Öğretmeni olarak görev yapan 27 yaşındaki Denizlili Fatma Deniz'den bir türlü haber alınamıyor. Endişeli aile kızlarından gelecek bir haberi bekliyor.


Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde meydana gelen ve şiddetli artçılarla birlikte 10 ilde ağır yıkıma neden olan depremlerde acının düştüğü illerden biri de Diyarbakır oldu. Enkaz altında kalan vatandaşları arama-kurtarma çalışmaları devam ederken binlerce vatandaş yakınlarından bir haber alabilmek için çabalıyor.

Ailesi Denizlili Öğretmen Fatma Deniz’den Haber Bekliyor

Diyarbakır’a 3 yıl önce okul öncesi öğretmeni olarak atanan ve Bağlar ilçesinde Mevlana Halit Mahallesi Urfa Bulvarı Serin 2 Apt. B Blok No:59 Kat:4’te ev arkadaşı ile birlikte ikamet ettiği öğrenilen 27 yaşındaki Fatma Deniz’den depremin yaşandığı andan itibaren haber alınamıyor. Kızlarının yaşamından endişe duyan aile telefonla aradıklarını ancak bir türlü kızlarına ulaşamadıklarını söyledi. Anne Nurten Deniz ve baba Ferat Deniz, Diyarbakır’a kızlarına ulaşabilmek için yola çıkarken, görenlerin ya da bir haber alanların kendilerine ulaşmasını beklediklerini dile getirdi.

Öte yandan Fatma Deniz ile birlikte aynı evde kalan öğretmen arkadaşından da haber alınamadığı, ailesinin hiçbir şekilde kendisine ulaşamadığı da öğrenildi.
 

deprem kahramanmaraşdeprem diyarbakırdeprem seyiraprtmanı seyir2apartmanı diyarbakırenkaz aramakurtarma depremsondakika depremhaberleri malatya kilis osmaniye hatay şanlıurfa gaziantep adana