Denizli Yörükleri, 18 Mart şehitlerini bir kez daha andı

Denizli Yörükleri Derneği, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği mevlidin bu yıl 8.'sini düzenledi. Fatih Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen etkinliğe katılım yoğun oldu.


Denizli Yörükleri Derneği tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anma etkinlikleri kapsamında, her yıl olduğu gibi bu yılda mevlit okutuldu, hayır yemeği verildi. Etkinliğe; Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, enizli Başkarcı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifler Birliği ve Denizli Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı Erol Tüzen, Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, “Denizli Yörükleri Derneği olarak bu yıl 8.’sini düzenlediğimiz 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programına çok harika bir katılım oldu. Denizli Yörükleri Derneği olarak; bizlere destek veren işadamlarımıza, yönetim kuruluma, mahalle ve Denizli halkına çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.