Denizli sokaklarında farkını gösterdi

Belediye başkan adayları arasından farklı projeleri ile gündeme gelen ve kamuoyunda yüksek sesle konuşulmaya başlanan Memleket Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Çağlayan, karanfil dağıtarak destek istedi.

Memleket Partililer, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde yaklaşık 2 bin karanfil dağıtarak kadınların gününü kutladı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Çağlayan, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Volkan Haytaoğlu ve partilerin katıldığı karanfil dağıtımında özellikle kadınların ilgisi Mustafa Çağlayan üzerindeydi. Diğer belediye başkan adayları arasından farklı projeleri ile gündeme gelen ve Denizli kamuoyunda yüksek sesle konuşulmaya başlanan Çağlayan'ın projelerini soran kadınlar, seçimde başarı diledi. Denizli'ye önemli hizmetler kazandırma adına evinde olmak yerine sahada insanlarla olmayı tercih ettiğini aktaran Çağlayan, "Kadınlarımız bizim en büyük destekçimiz, varlık sebebimiz baştacı edilecek, elleri öpülecek anamız kardeşimiz her şeyimizdir. Benden gerek iş ve gerekse de siyaset sahnesinde hiçbir zaman  desteğini esirgemeyen değerli büyüklerim, eşim, ailem başta olmak üzere tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum. 1 Nisan'dan sorna her daim sizlerin yanında ve yanı başınızda olacağız" dedi.

Memleket Partisi seçim seçim 2024 belediye mk yapım medya karapınar hakan karapınar volkan haytaoğlu denizli ataürk stadyumu tabelası Mustafa Çağlayan