Denizli siyasetinin duayen ismi hayatını kaybetti

Denizli siyasetinin tanınmış duayen ismi Önceki Dönem Cumhurbaşkanları Merhum Turgut Özal ve Süleyman Demirel'in yol arkadaşlarından İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Hilmi Yağcıoğlu 87 yaşında hayatını kaybetti.

Bir dönem Adalet Parti il başkanlığı yapan Doğru Yol Partisi’nde de siyaset yapan Hilmi Yağcıoğlu kansere yenik düşerek Ankara’da tedavi gördüğü esnada 87 yaşında hayatını kaybetti. Denizli siyasetinde derin üzüntüye neden olan vefat haberini uzun bir dönem Doğru Yol Partisi’nde siyaset yapan, çeşitli kademelerinde görev alan ve halen siyasal yaşantısını İyi Parti Denizli Pamukkale ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak devam eden Avukat Uğur Çizmecioğlu yaptığı paylaşım ile duyurdu. Çizmecioğülu paylaşımında, “Ne yazık ki yine üzücü bir haber daha. Ömrü boyunca rahmetli Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel ile yol arkadaşlığı yapmış, Denizli siyasetinin duayen ismi, değerli büyüğümüz İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Hilmi Yağcıoğlu vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun” dedi.

denizli siyasetinin duayen ismi hayatını kaybetti hüseyin hilmi yağcıoğlu süleyman demirel turgut özal hüseyin hilmi yağcıoğlu kimdir