Denizli'nin yerel sanatçıları yok mu sayılıyor?
Son dönemlerde hemen hemen bir çok yerde yapılan festivallerde yerel kaynakların dışarı çıkmasının yanında sahnede ulusal sanatçıların yer almadı akıllara "Denizli'de yerel sanatçı mı yok?" sorusunu beraberinde getirdi.
MK Yapım'da her hafta farklı konularla izleyicisinin karşısına çıkan "Gazeteciler Konuşuyor" programı bu hafta da çok konuşulacak konulara parmak bastı. Usta Gazeteci Yazar İbrahim İmamoğlu ve Gazeteci Mustafa Karapınar'ın son gelişmeleri yorumladığı programın bir bölümünde Denizli'nin yerel sanatçıların neden festivallerde sahne verilmediği sorusu soruldu. Kalkınmanın yerelde başlasının önemine vurgu yapılan programda, siyasetçilere çağrı yapıldı.
Programda, Serkan Dumano, Özgür Doğan, Naci Özkan, Hurşit Türkay, Efe, Adnan Koparan, Sadi Cesuroğlu ve Mehmet Dağal gibi sanatçıların varlığına dikkat çekildi
İZLEMEK İÇİN GÖRSELİ TIKLAYINIZ
DEVAM HABERİ OKUMAK İÇİN LİNKİMİZ