Denizli'nin tadına tat katacak

Denizli'nin tatlı ve unlu mamulleri arasında ün yapmış Mahir Pastaneleri, ikinci şubesini Zeytinköy Mahallesi'nde açıyor.


‘En Tatlısı’ sloganıyla Denizli’de tatlı ve unlu mamulleri alanında hizmet veren ve kısa sürede Denizli’de ün yapan Mahir Pastaneleri, ikinci şubesini Zeytinköy Mahallesi’nde kafe konseptiyle açıyor.

Mahir Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yurtsuz, 6 Mayıs Cumartesi günü Zeytinköy Mahallesi’nde saat 13.00’de gerçekleşecek olan açılışa tüm Denizlileri davet etti. Uzun yıllardır Denizli’nin birçok işletmesine tatlı ve unlu mamulleri imalatıyla katkı sunan Mahir Pastaneleri, Zeytinköy Mahallesi’nde açacağı kafe-pastane işletmesiyle bu kez hizmet sektörüne atılım gerçekleştirdi.

‘En Tatlısı’ sloganıyla çıktıkları yolda Denizli’de en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Yurtsuz, “Zeytinköy konseptimiz bizim çok önem verdiğimiz bir hizmet sektörü oldu. Konseptimizi, mahallemizin cazibe merkezi olması yolunda planladık. Tüm Denizlilerin gece gündüz vakit geçirebilecekleri bir sosyal alan haline getirdik. Tatlı çeşitlerimizin yanı sıra sabahları simit, poğaça ve daha birçok unlu mamulü ile birlikte özel günler için yaş pasta imalatımız bulunmaktadır. Ayrıca yaz aylarının olmazsa olmazı olan dondurmayı da unutmadık. Kısacası bir kafede olması gereken her şeyi vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Tüm Denizli halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Hemşerilerimizi bu özel günümüzde hem sevincimizi paylaşmaya hem de ikramlarımızdan tatmaya davet ediyoruz” dedi.