Denizli'nin evladı dünyaya şifa dağıtıyor

Dünyanın çeşitli ülkelerinde hastalara şifa dağıtan Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Denizlili Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, ülkemizi ve Denizli'yi başarılı bir tekilde temsil etmeye devam ediyor.

Mütevazi kimliği ve meslekteki başarıları ile adından sıkça söz ettiren Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı Denizlili Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, ülkemiz ve Denizli’nin adını yurt dışında başarılı bir şekilde duyurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda çeşitli ülkelerde yurtdışı görevlendirmelerle çok sayıda hastaya şifa dağıtan Op. Dr. Saçkan, bu kez yine Saplık Bakanlığı’nın görevlendirmesi ile Sudan’a gitti. Burada Nyala Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapmaya başlayan Op. Dr. Saçkan, uluslararası çalışmalarda Ülkemizi ve Denizli’yi temsil eden önemli isimler arasına girdi.

 

ŞİMDİ DE SUDAN’DA

Daha once Afrika, Mogadishu Recep Tayyip Erdoğan Eğitim Araştırma Hastanesi’nde, Avrupa’da Arnavutluk Tiran’da ve Asya’da, Pakistan Pencap Recep Tayyip Erdoğan Hastaneleri’nde Sağlık Bakanlığınca Uluslararası çalışmalarda görev alan Op. Dr. Saçkan’ın Sudan Nyala Eğitim Araştırma Hastanesinde uluslararası çalışmalarda Ülkemizi temsilen şifa dağımak amacıyla bu ülkelere gitmesi Denizlilileri sevindirdi.