Denizli'nin en büyüğü açıldı

Denizli'nin en büyük duşakabin konsept mağazası, birbirinden tarz ürünleriyle halkla buluştu. Yeni marka Villas, Halk Caddesi'nde sizleri bekliyor.

Villas Duşakabin Banyo sistemleri sahibi iş adamı Fırat Türk, Denizli’ye kazandırdıkları firmaları hakkında bilgi verdi. 14 yıldır sektörde yer alan Fırat Türk, duşakabinin yanı sıra tadilat, dekorasyon, inşaat malzemeleri, seramik ve aksesuar satışı şeklinde hizmet vereceklerini söyledi.

İmalatı kendilerinin yaptıklarını anlatan Türk, “Hammaddeyi İstanbul’dan alıyoruz. 3. Sanayi Sitesi’ndeki dükkanımızda işliyoruz ve satışa hazır hale getiriyoruz” dedi.

Duşakabinlerin özelliklerinden bahseden İş adamı Türk, “Duşakabinlerimiz cam ve profil özelliği taşıyor. Camlarda 2.8, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm ve 10 mm kalınlık bulunuyor. En kullanışlı ve kalitelisi 6 mm olan camımız. Bir de extraclim özellikli camlar çok iyi. Extraclim camların özelliği de su kirecini tutmaması” dedi.

Denizli’de böyle bir mağazanın eksikliği üzerine pandemi sürecini fırsata çevirdiklerini söyleyen Türk, “Çalıştığımız mühendisler, mimarlar Denizli’de böyle bir mağazanın büyük bir eksiklik olduğunu söylüyordu. Seramik, inşaat, aksesuar v.b. gibi hepsini aynı anda içinde barındıran bir mağaza yoktu. Bizde talep üzerine Villas markasını kurarak hizmete açtık” şeklinde konuştu.

Duşakabinin sadece satmak değil, takılmasının ardından oluşabilecek sorunların da arkasında durmak olduğunu anlatan Türk, “Çıkabilecek her türlü sorunda firmamız vatandaşın hizmetinde olacak. Sattık, taktık bitti bizde yok. Hızlı teslimat ve müşteri memnuniyeti her zaman ön planda” dedi.