Denizli merkezli 3 şehirde operasyon

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Denizli, Bursa ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 'Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik' suçları ile ilgili 12 şüpheli yakalandı. Adli makamlara sevk edilen 12 şüpheliden 10'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 02 Ocak Salı günü “Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik” suçları ile ilgili olarak Denizli merkezli Bursa ve İstanbul’da şüphelilerin yakalanmalarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda; Bursa’dan 3,  İstanbul’dan 1, Denizli’den ise 8 kişi olmak üzere 12 şüpheli yakalandı.

Şüpheli şahısların evlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda; 3 adet ruhsatsız tabanca, 8 adet fişek ve 3 adet şarjör, 42 adet toplam 23.000.000 TL meblağlı çek, yaklaşık 10.000.000TL değerinde tekstil malzemesi, 18 adet çeşitli şirketlere ait kaşe, 15 adet dijital materyal ele geçirildi.

Adli makamlara sevk edilen 12 şüpheli şahıstan 10 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli operasyon Denizli operasyon asayiş