Denizli Markası Leonardit, Türkiye'ye açıldı

Denizli'de hizmet veren Emre Tarım ve Madencilik şirketi, kendi imkanları ile ürettiği ve ismini Leonardit hammaddesi verdiği organik toprak düzenleyiciyi yurt genelinde üreticinin kullanımına sunuyor.

Denizli'de 1993 yılından bu yana Madencilik sektöründe faaliyet gösteren Emre Tarım ve Madencilik şirketi, 2002 yılında atılım yaparak organik toprak düzenleyici olarak nitelendirilen Leonardit hammaddesinin üretimi geliştirilmesi ve pazara sunulmasına başladı. Pazarda ciddi bir potansiyele sahip şirket, A'dan Z'ye kadar bütün tarım ürünlerinde kullanılan bu yerli değerimiz leonardit toz şeklinde, geliştirilerek granül yapıda ve ayrıca humik asit olarak sıvı halde son kullanıcıya ulaştırıyor.



TÜRKİYE’YE AÇILDI

Şirketin faaliyetleri hakkında bilgiler veren ve organik toprak düzenleyiciyi anlatan şirket yetkilisi Faruk Emre Bircan, “Bilhassa ceviz, badem, zeytin, üzüm üreticilerinin bölgemizde yoğun emeğiyle  şirketimizin uzun yıllara dayanan Organik Gübre tecrübesi bir araya gelince ''bitkiler için mutlu toprak" ortaya çıkmış oldu” dedi. Kendilerinin ürettiği ve marka haline gelen Dr.Leon markası hakkımda bileğiler veren Bircan, “Denizli ilçeleri başta olmak üzere Balıkesir, İstanbul, Konya, Afyon, Isparta, Burdur, Antalya, Sarıgöl, Alaşehir, Salihli, Akhisar çiftçileri hammaddemizi deneyerek, gözlemleyerek topraktaki ağaçtaki ve son meyvedeki etkisini test etmiş oldular” dedi.



“TOPRAĞIMIZ MADDECE GÜCÜNÜ YİTİRİYOR”

Son olarak hedeflerinden bahseden Bircan, “Anadolu toprakları organik maddece gücünü yitirmiş humik asit seviyesi olarak düşük kalmıştır bu neticeyle Emre Leonardit olarak çiftçimize uygun ve kolay ulaşılabilir bir hizmet, toprağımıza da ihtiyacı olan malzemeyi ilk elden ulaştırmak istiyoruz. Bu anlamda adresimiz Zafer mah. 1052 sk. no:9 Merkezefendi/Denizli adresinde hizmet veriyoruz. 05545655444 numaralı telefondan bizlere ulaşılabilir. İnternet ortamında ise www.leonarditmarket.com ve emretarimmadencilik instagram hesabından bizi takip edebilirler” ifadesini kullandı.

faruk emre bircan emre tarım ve madencilik organik toprak düzenleyici leonardit badem zeytin üzüm ceviz organik gübre