Denizli'den Müge Anlı'ya plaket!

Denizli Özel İnsanlar Derneği Genel Başkanı Aysun Tonel, Müge Anlı'nın başlattığı Sevgi İzi Projesi'nin Denizli'de hayata geçmesini sağladı. Tonel, Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kendisine teşekkür ederek plaket takdim etti.


Denizli Özel İnsanlar Derneği Genel Başkanı Aysun Tonel, Müge Anlı’nın başlatmış olduğu Sevgi İzi Projesini destekleyerek Denizli’de hayata geçmesini sağladı. 2017 yılında derneğin kurulması ile bugüne kadar projenin Denizli’de yürütülmesini sağlayan Tonel, ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak teşekkürlerini iletti ve Anlı’ya plaket takdim etti.

Bu özel projede yer alarak Denizli’de sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tonel, “Özel İnsanlar Derneği’nin 2017 yılında kuruluşundan bu yana Müge Anlı’nın projelerinden bir tanesi olan Sevgi İzi projesini Denizli’de dernek olarak yürütmekteyiz. 600’e yakın özel kardeşimizin ve Alzheimer hastalığı olan anne babalarımızın sevgi izlerini yaptırdık. Bu projede yer almamızdaki hedefimiz gönüllere dokunabilmekti. Projede özel bireylerimiz kaybolduklarında daha kısa bir sürede bulunabildikleri için Müge Anlı’ya ait olan projenin Denizli ayağı olarak biz de teşekkür ettik. Eğitimde, kültürde, sanatta insanlara ve engellilere vermiş olduğu güzel katkılarından dolayı Özel İnsanlar Derneği Genel Merkezi olarak kendisine hem teşekkürlerimizi ilettik hem de plaket takdim ettik” dedi.