Denizli'den İzmir'e çıkartma

Doğal taş sektörünün küresel buluşması Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, 29.kez kapılarını Fuar İzmir'de gerçekleştirilen törenle ziyaretçilerine açtı. Denizli'den yola çıkan güçlü ekip, İzmir'e çıkartma yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen doğal taş sektörünün küresel buluşması Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, gerçekleştirilen törenle 29’uncu kez kapılarını açtı. Blok mermer alanı da bin 500’e yakın blok doğal taşın sergileme alanı olacak. Bu yıl Marble İzmir’de sektör temsilcilerinden gelen talepler üzerine alınan karar doğrultusunda, yalnızca doğal taş ve doğal taş ürünleri ile makine ve teknolojileri sergileniyor.

Geçmiş dönem Ekonomi Bakanı- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ve Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan ve yönetimi; Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’ni ziyaret etti. Denizli Madenciler ve Mermerciler Odası Başkanı Mehmet Serter, Denizli’den İzmir’e gelen ekibi karşıladı.