Denizli'de sağlık kontrolünden geçiyor imzalar atıldı

Denizlispor bu sezonun en büyük transfer bombasını patlattı. Şu sıralar özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçen Ömer Şişmanoğlu, haberimizden saatler sonra imzayı atıldı.

Denizlispor, yasağın kalmasının ardından gerçekleştirdiği transferlere bir yenisini daha eklemek üzere. Bir dönem Beşiktaş dahil bir çok kulüpte top koşturan ve forma giyen başarılı santrafor Ömer Şişmanoğlu’nun Denizlispor’a imzası an meselesi. 1,86 boyunda santrafor mevkiinde oynayan Şişmanoğlu’nun şu sıralar sağlık kontrolünden geçtiği öğrenildi. Şişmanoğlu, Beşiktaş’ın yanısıra kariyerinde Eskişehir, Antalya, Kayseri, Göztepe, Büyükşehir Belediye Erzurum, Yeni Malatyaspor, Konyaspor ve son olarak Tuzlaspor forması giydi.

İLK AÇIKLAMA GELDİ 
Haberimizden saatler sonra Denizlisppor Kulübünden ilk açıklama geldi. "Hoş geldim Ömer Şişmanoğlu" denilen açıklamada,  "Kulübümüz, son olarak Tuzlaspor forması giyen 32 yaşındaki hücum oyuncusu Ömer Şişmanoğlu ile 1+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. "Ömer Şişmanoğlu'na hoş geldin diyor, yeşil-siyah formamız altında başarılar diliyoruz" ifadeleri kullandı. Mustafa KARAPINAR

ömer şişmanoğlu denizlispor imza transfer mehmet uz