Denizli'de İyi Partililer ilçelere çıkarma yaptı

İYİ Parti Denizli teşkilatı, merkez ve ilçelerdeki çalışmalarını tam kadro sürdürüyor. İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, yapılan çalışmaları, 'Vatandaşlar siyasi parti temsilcilerinin seçim zamanında çalışma yapmalarına alınmış. Bizi görünce şaşırıyorlar' sözler ile özetledi.

İYİ Parti Denizli İl Teşkilatı son günlerde tüm ilçelere çıkarma yaptı. İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık önderliğinde Denizli’nin nabzını tutan partililer, esnafları dinleyip vatandaşlarla bir araya geliyor. Vekiliyle, il başkanıyla, GİK üyesi, ilçe başkanları ve partililerle birlikte tüm teşkilat mansularını sokaklarda gören vatandaşları kendilerine ‘Erken seçim mi var?’ diye sorduklarını anlatan ve gezileri değerlendiren İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, ‘Seçim olmasa da, seçim varmış gibi çalışacak, her daim yanınızda olacağız’ yanıtıyla vatandaşlarla kucaklaşıyoruz. Sahada bizi görenlerin en çok sorduğu soru ‘Erken seçim mi var’. Vatandaşlar alışmış siyasi parti temsilcilerinin seçim zamanında çalışma yapmalarına. Biz her daim seçim varmış gibi çalışacağız. Sıkılmadık el, çalmadık kapı, dinlemedik dert, çözmedik sorun bırakmayacağız. Bu nedenle her ilçeye ziyaretlerimizi sürdürüyor, Sarayda çizilen pembe tablonun aksine her çaldığımız kapıdan bir dert, her elini sıktığımız vatandaştan yardım çağrısı duyuyoruz” dedi.

“İYİ OLARAK KALALIM YETER”
İnsanların sadece iyi günlerinde değil, kötü günlerinde de yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Pandemi döneminde insanlar dışarıya çıkmaya korkarken, biz hep onların yanında olmaya çalıştık. Sahada olan çalışmalarımız hiç durmadan devam ediyor. Vekilimiz, teşkilat üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, parti üyelerimiz ve gönüllülerimizle birlikte tüm vatandaşlara ulaşacak, bıkmadan usanmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz bu güzel insanların iyi yaşamaları için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlikte, Denizli’nin her mahallesinde, tüm ilçelerinde, tanımadığımız kimse kalmayıncaya dek ziyaretlerimize devam edecek, her daim onların yanında olduğumuzu görünceye kadarda durmayacağız. İYİ Parti’nin bu ülkenin geleceğinin teminatı olduğunu yediden yetmişe anlatacak, herkesin İYİ olması için uğraşacağız. Vatandaşlarımız bize oy versinler vermesinler önemli değil, biz herkesin gözünde İYİ olarak kalalım yeter” açıklamalarında bulundu.
 

denizli iyi parti ilçe çıkarma raziye akışık yasin öztürk denizlidesiyaset