Denizli'de güzellik anlayışı Lina Vip ile değişecek!

Kurumsallaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Lina Vip Estetik ve Güzellik Merkezi Ailesi, üçüncü şubesini Denizli'de açtı.

Güzellik alanında uzman bir ekiple bir buçuk yıl önce Kütahya’dan yola çalışan Lina Vip Estetik ve Güzellik Merkezi Ailesi, üçüncü şubesini kapılarını Denizli’de açtı.

İlk olarak şubeleşmeye Kütahya’dan başlayıp, Afyon, Denizli olarak kurumsallaşmaya giden bir firma olduklarını anlatan Lina Vip Estetik ve Güzellik Merkezi Halkla İlişkiler Sorumlusu Sude Nur Kavak, “Elimizden geldiğince kendine vakit ayırmak isteyen kadınların yanında olmaya çalışıyoruz. Erkeklerinde yanındayız ama belli başlı noktalarda tıkanıyoruz. Erkekler için de güzellik merkezi düşünüyoruz. O da planlarımız içerisinde var. Kurumsallaşma yolunda tamamen resmi ve her şey yasal bir şekilde ilerleyen bir firmayız. Kütahya şubemiz bir buçuk yıldır mevcut. Bu süre içerisinde üçüncü şubemizi burada açtık. Dördüncü şube de yolda. Uşak’ta açılacak” dedi.

UZMAN KADROYLA EMİN ELLERDESİNİZ!

Kadınların neden kendilerini tercih etmeleri gerektiğinden bahseden Kavak, “Belgeli, gerekli uygulamalarını tamamen canlı model üzerinde uygulayıp denemiş ve pratiğini yapmış kişilerle çalışıyorum. Tamamen uzman bir kadro. Kapıdan alıp geldiğim, içeride seansa bir iki bir şey gösterip de normal danışana estetiysen diye sunmamak için elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Çok ince eleyip, sık dokuyan bir firmayız. Bizim için kadın danışanlar da, erkek danışanlar da çok önemli. İnsanların sağlığına ya da fiziğine ekstra bir kusurda bulunmak istemeyiz. Kusuru kapatalım derken bir kusur yaratmak istemeyiz. Bu nedenle kadınlar Lina Vip Ailesini tercih etmeliler” ifadelerine yer verdi.

Kavak, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Lazer epilasyon cihazlarında tüy kökü tahrip odaklı çalışmamız en büyük etken. Kadınlar 3-5 yıl sonra geri çıktı diye çok şikâyet ederler. Bunların olmaması, kesin ve kalıcı sonuç alabilmeleri için en kaliteli cihazlarla çalışıyorum. Cilt bakımından lazer epilasyona, bölgesel incelmeden çatlak tedavisine büyün cihazlarım hem CE belgeli hem de tamamen kullanıma uygun belgelerdir. Bunlar zaten denetimden geçtiğimiz süreçte bütün evraklar ve sertifikalar ruhsat alınırken sunuluyor. Açılışa özel olarak fiyatları en dipte tutuyoruz. Sırf Denizli Lina Vip Ailesini duyup güvensin, ondan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir”.