Denizli'de doktora bıçaklı saldırı

Denizli Özel Sağlık Hastanesi'nde görev yapan Kardiyoloji Uz. Dr .Göktürk Kaçar, hastane önünde kimliği belirsiz şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.


Olay, Merkezefendi ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Özel Sağlık Hastanesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; hastanede görev yapan Kardiyoloji Uz. Dr. Göktürk Kaçar, dinlenmek için binanın önünde bulunan banka oturdu. Bu sırada kimliği belirsiz bir şahıs doktora bir şey sorma bahanesi ile yaklaşarak bıçaklı saldırıda bulundu. Yaralanan doktor yardım isterken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Doktor tedavi altına alınırken, saldırganı yakalamak için ekipler soruşturma başlattı.

MÜDÜR ÖZTÜRK'TEN KINAMA!

Olay sonrasında Denizli İl Sağlık Müdür Berna Öztürk, kınama mesajı yayınladı. Öztürk mesajında, "İlimizde Özel Sağlık Hastanesi'nde görev yapan Kardiyoloji Uz. Dr. Göktürk Kaçar'a yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, değerli hekimimize geçmiş oldun dileklerimi iletiyorum. hastalara şifa dağıtmak dışında başka hiçbir amacı olmayan, bu uğurda gece gündüz demeden cansiperane gayret gösteren sağlık çalışanlarımıza her ne amaçla olursa olsun yapılan bu alçak saldırıların kabul edilebilir hiçbir açıklaması yoktur" ifadelerine yer verdi.