Denizli cumhurbaşkanını coşkuyla kutladı

13. Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2.tur aşaması sonuçlandı. Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi yüzde 52,14'le kazanması Denizli'de coşkuyla karşılandı.

13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda (14 Mayıs) hiçbir aday yüzde 50+1’i geçememişti. Bu sebeple 28 Mayıs günü vatandaşların sandığa giderek tekrar oy kullandığı bu seçimin ikinci turu da sonuçlandı. Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan seçimi yüzde 52,14'le kazanmayı başardı. Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen vatandaşlar ülkenin dört bir yanında kutlama yaptı. Erdoğan'ın kazanmasını coşkuyla kutlayan şehirlerden biri de Denizli oldu.

Denizli'de Delikliçınar Meydanı'nda toplanan vatandaşlar parti bayraklarını dalgalandırdı. Kutlama amaçlı hazırlanan sahnede AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Milletvekilleri ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere, Cumhur İttifakı içerisinde yer alan parti temsilcileri de yer aldı. Alanı dolduran vatandaşlar ellerindeki parti bayrakları ve meşalelerle coşkuyu doyasıya yaşadılar.

seçim denizli seçim kutlama erdoğan seçim erdoğan kazandı denizli erdoğan kazandı seçim sonuçları