Denizli Ampüte engelleri aşmak istiyor

Ampüte Futbol 1. Lig'inde yer alan Denizli Ampüte Futbol Kulübü Başkanı Gül Doğan, yeni sponsoruyla anlaşmalarının ardından kulüple ilgili önemli açıklamalarda bulundu.


Ampüte Futbol 1. Lig'inde yer alan Denizli Ampüte Futbol Kulübü, 2022-2023 sezonunun 1.’ci devresinde sponsor sorunu yaşamasına rağmen güzel bir performans göstermişti. Ortaya koyduğu mücadele ile gözleri üstüne çeken kulüp, 2.’ci devrede Denizli’nin önde gelen iş adamlarından Ahmet Yavuzçehre ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Kulüp Başkanı Gül Doğan, yeni sponsorları ile yapılan toplantı sonrası açıklamada bulundu.

“Kupayı alacağız”
Konuşmasına, takıma destek olan iş adamı Ahmet Yavuzçehre’ye teşekkür ederek başlayan Başkan Doğan, “ Artık bu şehrin bir takımı var. Her biri birbirinden kıymetli gençlerimize, çocuklarımıza güveniyoruz. Onların çok büyük bir gayreti var, bu çabaları devam ettiği sürece hep yanlarında olacağız. 11 Haziran tarihinde Konya’da son maçımızı oynayacağız. Tüm Denizli’yi şampiyonluk maçımıza davet ediyoruz. Biz bu yola inanarak çıktık, kupayı alacağımıza da inanıyorum. Bu yolun başında her şey çok zordu. Sırayla engelleri aşıyoruz. Çıktığımız bu yolda herkesi yanımızda görmek isteriz” dedi.
 

denizli denizli ampüte denizli ampüte futbol ampüte ampüte futbol takımı gül doğan 1.lig