Denizi getirmek için ilk adımı attı

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olarak başvuruda bulunan ve parti içinde tartışmalara yol açan Mehmet Uğur Tatar, İYİ Parti Kale Belediye Başkan adayı oldu.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde partilerde aday belirleme süreci devam ediyor. Bu seçimlerde en dikkat çeken detay ise başvuru yaptığı partiden aday gösterilmeyen aday adayları oluyor. Özellikle 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nden aday adaylığı başvurusunda bulunan Tatar, 2019 seçimlerinde Denizli’yi deniz getirme vaadi ile seçmenin karşısına bağımsız olarak çıktı. Şimdi ise 31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığı başvurusunda bulunan Tatar, son hamlesi ile yine Denizli gündemine oturdu.

Tataroğlu bu kez, İYİ Parti’den Kale Belediye Başkanlığı’na talip oldu. İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile Tatar’ın adaylığı kamuoyuna açıklandı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

“Kaleli hemşerilerimize hizmet için geliyoruz. Denizli ve Kale İlçesine hizmet aşkı ile yanıp tutuşan,  Denizli’nin en farklı projelerini millete sunan,  Mehmet Uğur Tatar, İYİ Parti Kale Belediye Başkan adayı oldu.  Denizli İYİ Parti İl binasında Denizli Milletvekili,  TBMM Divan Katibi ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, İl Başkanı Nihan Cihan Özden, Kale İlce Başkanı Ali Coşkun’un da katılımlarıyla,  adaylığını duyuran Tatar, Tabae Antik kentinde doğmuş,  Kale İlçemizin öz evladı olarak hedefimiz; dünya ölçeklerinde bir Kale'dir. Kale’mizde tüm hemşerilerimize eşit ve adil hizmet anlayışı ile çağdaş bir belediye hizmeti sunmak en büyük hedefimizdir. Kale İYİ olacak”.