Değerli başkanlarımıza çağrımızdır

31 Mart yerel seçimleri sonrası makama oturan başkanlar, ilk olarak belediyenin bilançosunu inceledi ve binalara astıkları pankartlarla belediyenin borcunu kamuoyu ile paylaştı.

31 Mart yerel seçimleri sonrasında 15 ilçe ve Büyükşehir Belediyesi’ni Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kazanırken, 3 ilçeyi AK Parti, bir ilçe ise Yeniden Refah Partisi’ne geçti.

Mazbatayı alarak makama oturan başkanların ilk işi ise belediye bilançosunu incelemek oldu. Başkanlar, çıkan bilançoyu belediye binasına astırdı ve belediyenin borcunu kamuoyu ile paylaştı.

BAŞKANLARIMIZA ÇAĞRIMIZDIR!

Şeffaf belediyecilik anlayışı ile halkı bilgilendirmek için binaya asılan borç afişlerinin, düzenli olarak her ay asılmasını talep ediyoruz. Böylelikle hem yapılan hizmetleri görme fırsatı doğacak hem de belediye bütçesinin ve borcu kamuoyuna daha hızlı ulaşacak.

Seçim öncesi borçları ile gündeme Merkezefendi Belediyesi ve yine borçları ile gündemden düşmeyen Pamukkale Belediyesi’nin, mevcutta devam eden belediyelerin başkanlarından da borçları gösteren afişi bekliyoruz.

Mustafa Karapınar