Dedeoğlu Pastaneleri 9. Şubesini Zeytinköy'de Açtı

Denizli'de çeyrek asırdır hizmet veren Dedeoğlu Pastaneleri, 9'uncu şubesini Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi'nde açtı.


Pastanecilikte Denizli'nin öncü markalarından olan ve çeyrek asırdır kaliteli hizmet sunan Dedeoğlu ailesi hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi'ne kazandırılan 9'uncu şube için açılış töreni düzenlendi. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ali Erbeği, oda başkanları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.



"Zeytinköy'den Yoğun Talep Vardı"
Dualarla ve kurdele kesimi ile açılan yeni şube hakkında bilgiler veren İşletme Sahiplerinden Serkan Dedeoğlu: "Dedeoğlu ailesi olarak kentimize yeni bir şube daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çeyrek asırdır her geçen gün büyüyerek yeni şubelerle Denizli halkımıza hizmet veriyoruz. Zeytinköy Mahallemizde de yoğun bir talep vardı. Bu nedenle bu bölgede de bir şube açmaya karar verdik. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederiz. Çok mutlu olduk" dedi.



"10'uncu Şubemizi Yakında Açacağız"
Serkan Dedeoğlu yeni bir şube müjdesi de vererek: "Denizli halkımıza bir müjde daha verelim. 10'uncu şubemizde yakın zamanda hizmete açılacak inşallah. Güler yüzlü, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmeti Denizli'nin her noktasına taşımaya devam edeceğiz. Tamamen kendi üretimimiz olan ürünlerimizle müşterilerimizin her zaman hizmetindeyiz. Tüm şubelerimize bekleriz" diye konuştu.



"Başarımızın Sırrı Kaliteden Geliyor"
İşletme Sahiplerinden İlhan Dedeoğlu ise başarılarının sırrının kaliteden geçtiğini vurgulayarak herkesi şubelere davet etti.
Açılışa katılan Pamukkale  Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ve Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ali Erbeği de yeni şubenin hayırlı olmasını dilediler. Dedeoğlu ailesine bol ve bereketli işler temenni ettiler.
 

denizli dedeoğlu pastanesi zeytinköy açılış pamukkale belediyesi