Davutoğlu Denizli'ye geliyor

Gelecek Partisi Kurucu Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 1. Olağan İl Kongre için Denizli'ye geliyor. Genel Başkan Davutoğlu'nun ziyaret öncesi Denizli programı da netlik kazandı.

Kısa süre önce Türk siyaset sahnesine adım atan Gelecek Partisi Kurucu Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 1. Olağan İl Kongresi’ne katılmak için Denizli’ye geliyor. İl Kongresi, 18 Eylül Cumartesi (yarın) günü saat 15:00’da G.M.K Bulvarı Esnaf Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, “Yarın genel başkanımızı evimizde ağırlayacağız. Aynı zamanda il kongremizi de yapacağız. Genel başkanımızın programı yarın sabah saat 09:00’da Honaz Belediyesi’nin kabulü ile başlıyor. Daha sonra Merkezefendi Belediyesi’ni ziyaret edecek. Kaleiçi ve Babadağlılar Çarşısı’nda, ardından Çınar’da esnaf ziyaretinde bulunacak. İl Binamızın açılışını gerçekleştirecek. Daha sonra il kongremizi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Kongre sonrasında bir televizyon programına konuk olacak. Akşam ise STK temsilcilerimiz ile kaynaşma toplantısıyla genel başkanımızın programı sona erecek ” dedi.
Yıldırım, “2019’da partimiz kurudu. Başkanımız, devleti yönetmiş, tecrübeli bir devlet adamı. Bizde el birliği ile ülkemizin içinde bulunduğu zorluklardan tecrübesi ve enerjimiz ile memleketimizi düzlüğe çıkaracağız” ifadelerine yer verdi.