Daha genç ve güzel görünmenin yolu bu seminerde

Access Facelift Uluslararası Uygulayıcı Eğitimi sizlere çok şey kazandıracak. Şiir Otel'de 9 Nisan 2017 Pazar tarihinde 12.00 - 19.00 saatleri arasında gerçekleşecek semineri Eğitmen Ergül Özkul verecek.

Seminer öncesinde açıklamalarda bulunan Denizli halkını seminere davet eden Eğitmen Ergül Özkul, “Facelift® ile mimiklerinizi dondurmadan, iğneler yada çeşitli kimyasallar kullanmadan, vücudunuzda başka bir travma yaratmadan kolaylıkla kendinizi daha genç ve daha güzel hissetmeyi ister miydiniz? Bu derste öğreneceğiniz enerji çalışmasıyla, boynumuza ve yüzümüze yumuşak ve rahatlatıcı dokunuşlarla, yüzümüzü ve vücudumuzu yeniden gençleştirmenin nasıl gerçekleştirileceğini öğreneceğiz. Bu dinamik Uluslararası Uygulayıcı Eğitimi'nde enerjetik yüz germe uygulamasını öğrenecek, bir kişiye uygulayıp deneyimleyecek ve bir seans da uygulama alacaksınız.Access Facelift (Enerjetik Botoks) Uygulaması dünya çapında ve profesyoneller tarafından, SPA`larda, masaj merkezlerinde, gençleşme (anti-aging) merkezlerinde, estetik ameliyat merkezlerinde ve sağlıklı yaşam merkezlerinde uygulanmaktadır. Access Facelift Uluslararası Uygulayıcı Eğitimine katılarak siz de bu muhteşem tekniği öğrenecek ve hem kendinize hem de başkalarına uygulayabileceksiniz. Access Consciousness Enerjetik Yüz Germe ™(Access Facelift) diğer alternatiflerden farklı olarak; siz ve bedeniniz üzerinde daha nazik, daha özenli ve daha kolay çalışır.

 

ACCESS CONSCİOUSNESS

FACELİFT® İLE NELER OLUR?

1. Cilt kırışıklıkları elimine olur, baş da yüz olmak üzere bütün bedeni etkiler.

2. Göğüsleri dikleştirir.

3. Yüzde ki leke, sivilce, akne, yara yada travma izlerini azaltır yada tamamen giderir. Cilt ışıl ışıl olur.

4. Dokuları sıkılaştırır, cilt esnekliğini arttırır.

5. Yaşlanmayla ilgili tüm bakış açıları silinir.

6. Kendinizi daha enerjik hissedersiniz.

7. Facelift kısmi Barsla başladığı için aynı zamanda kısmi Bars seansı da almış olursunuz.

8. Bu proses ardışık olarak en az 20 kere uygulandığında etkisi kalıcı hale gelir.

Bu sınıfta, bütün bedeninizi sıkılaştırmak ve gençleştirmek için, yumuşak ve rahatlatıcı dokunuşlar vasıtasıyla, yüzünüzün ve boynunuzun üzerinde bakım uygulayarak, enerjiye nasıl yön vereceğinizi, nasıl kullanacağınızı öğreniyorsunuz.

''Katılımcılara eğitim sonrasında Uluslararası Access Facelift Uygulayıcı Sertikası verilecektir..''

EĞİTMEN: Ergül Özkul

Access Bars® Facilitator(BF)

Access Beden Prosesleri® Facilitator(BPF)

Access Facelift Facilitator (AFF)

Eğitim Süresi : 6 - 8 saat

Eğitim Tarihi: 9 Nisan 2017 Pazar

Saat: 12.00 - 19.00

Yer: Şiir Otel Denizli

ÖN KOŞUL: Yok

Kesin kayıt için telefonla arayarak bilgi alınız”