"Daha da güzel günler bizi bekliyor"

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, "Bizler milletimizin hizmetkarları olarak inandığımız bir dava uğruna gece gündüz demeden, yorulmadan, bıkmadan çalışmaya devam ediyoruz. Daha da güzel günler göreceğiz. Buna herkes inansın" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi Teşkilatı, mahalle sandık başkanları ile bir süredir sürdürdükleri toplantılara hız kesmeden devam ediyor. İlçe Başkanı Yücel Güngör, Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Hasan Serter ile son olarak Servergazi Mahallesi'nde sandık başkanları ile bir araya gelen teşkilat, burada mahalle sandık başkanlarına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa'yı anlattı. 

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiği bir dönemde sandık başkanlarına da büyük görevlerin düştüğünü ifade eden AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, "Bizler milletimizin hizmetkarları olarak inandığımız bir dava uğruna gece gündüz demeden, yorulmadan, bıkmadan çalışmaya devam ediyoruz. 16 Nisan tarihine sayılı günler kaldı. Tempomuz daha da artarak devam edecek. Türkiye'nin daha da büyümesi ve önünün açılması için sistem değişikliği şart. Sivil anayasa isteğimizi yıllardır dile getirdik. Önümüzdeki fırsat tarihi adımların atılacağı bir süreçtir. 16 Nisan sabahına kadar çalışmak, anlatmak, insanlarımızı ikna etmek en büyük görevimizdir. Güzel günler bizi bekliyor" dedi.