D Grubu'nda işler kızışıyor

2022-2023 Futbol Sezonu'nda, Fatih Salmansar 2. Amatör D Grubu'nun ilk devresi sona erdi. Ligin ikinci devresinde ise liderlik yarışı kaldığı yerden tam gaz devam ediyor.


Fatih Salmansar 2. Amatör D Grubu'nda Pamukkale Gençlerbirliği Spor Kulübü, Mavi Siyahlar Futbol Kulübü, Çamelispor, Güzelyurtspor, Yenicekentspor, Haylamaz Spor Kulübü ve Başkarcı İdman Yurdu olarak 7 takım 1.'lik için mücadeleye devam ediyor.
 
Sezonun ilk yarısında bütün takımlar maçlarını tamamlarken ikinci devre için de mücadeleler başladı. D Grubu'nun liderlik yarışında karşıya karşıya gelen hırslı ekipler ortaya koydukları futbolla göz doldururken 1.'lik koltuğuna oturan Kulüp, Pamukkale Gençlerbirliği Spor oldu. Aldığı 14 puanla 2. sırada bulunan Mavi Siyahlar Futbol Kulübü ise sadece 1 sayı averajla Pamukkale Gençlerbirliği'ni yakından takip ediyor. Liderlerin arkasında 2 puan farkla 3. sırada bulunan ekip Çamelispor oldu. 4. sırayı korumak isteyen Güzelyurtspor arasında puan farki olmayan Yenicekentspor'la birlikte 10 puan toplayarak alt sıralardan uzak durmaya çalışıyor. 5. sırada bulunan Yenicekentspor'unda üstünde ki rakibi ile arasında 8 sayılık bir averaj farkı bulunuyor. İlk devrede oynadığı 6 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de mağlubiyetle sahadan ayrılan Haylamaz Spor Kulübü 6. sırada yer alırken sezon boyunca rakip kaleleri sadece 1 kere havalandıran Başkarcı İdman Yurdu Spor Kulübü'nde işler pek te yolunda gitmiyor. Başkarcı ekibi çıktığı bütün maçları kaybederken sadece 1 gol atıp, kalesinde tam 35 gol buldu. Maçlardan puan çıkaramayan ekip, 0 puanla son sırada yer alıyor.