Cumhuriyetin 100'üncü yılı Sevindik'te de kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi ve Pamukkale İlçe örgütleri Cumhuriyetin 100'üncü yılını Sevindik Kapalı Pazaryerinde birlikte kutladı. Kutlamalara CHP kurmaylarının tam kadro katıldığı kutlamalar adeta gövde gösterisine dönüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi ve Pamukkale İlçe örgütleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100’üncü yılını Sevindik Kapalı Pazarında kutladılar. Denizli’nin sevilen yerel sanatçısı Ozan Ozanca’nın Bayrama ve Atatürk’e özel şarkılarıyla coşkunun zirvesine vuran halk Cumhuriyetin 100’üncü yılına yakışır bir kutlama yaptılar. Denizli’nin Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde yaşayan vatandaşlar buluşma noktalarında buluştuktan sonra ellerinde bayraklarla marşlar okuyarak Sevindik Kapalı Pazarına geldiler. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde ise Ozan Ozanca’nın sahne almasıyla birlikte coşan halk Cumhuriyet’in 100’üncü yıl coşkusunu doyasıya yaşadılar. Oldukça kalabalık geçen kutlamalara CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Erinç, önceki dönem milletvekili Ali Erız Ertemur, Merkezefendi Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, ve vatandaşlar katıldı. Ozan Ozanca’nın şarkılarıyla Coşan halk geç saatlere kadar Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu kutladılar. Kutlamalar sırasında Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan halkın bayramlarını kutladılar ve Cumhuriyetin 100’üncü yıldönümüne özel konuşmalar yaptılar.

İLHAN, CUMHURİYETİMİZİN YILMAZ

SAVUNUCULARINA SELAM OLSUN!

Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan yaptığı duygusal konuşmada, “Cumhuriyetin 100’üncü Yılında, Atatürk’ü ve Cumhuriyeti değersizleştirmeye çalışanlara inat, Cumhuriyetin yılmaz savunucuları iyi ki varsınız” diye söze başladı. İlhan, “Herkese inat, Cumhuriyet değerleri yok sayanlara inat, bizi yönetenlere inat! 100’üncü Yıl Coşkusunu ortadan kaldırmak için bin bir bahane üretenlere inat! Bugün Denizli sokaklarının her bir yerinde 100’üncü yıl kutlaması yapan yüce gönüllü yurttaşlarımıza selam olsun. İyi ki varlar, iyi ki buradalar, Selam olsun Cumhuriyetimizin yılmaz bekçilerine! Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kemiklerini sızlatmaya çalışanlara inat biz onlara olan bağlılığımızı, saygımızı, bize emanet edilen Cumhuriyetimizin nice yüzyıllar yaşaması için kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğimizi sizlerden aldığımız güçle görev ifa ettiğimiz makamlarda herkese inat haykıracağımıza söz veriyorum. Hepinize nice nice yüz yıllar diliyorum” dedi.

CHP denizli Sevindik Kutlamalar Ali Osman Horzum Müjdat İlhan Uğur Coşkun cumhuriyet bayramı