Cumhurbaşkanlığı külliyesinde kutladılar

81 ilin sağlık yöneticilerinin davet edildiği 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Sağlık yöneticileri ve hekimler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerinin ardından, Sağlık Bakanlığı’nın 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerine katılmak üzere bakanlık konferans salonunda tertip edilen yılın hekimleri ödül törenine katıldılar.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen kutlamaya katılan Sağlık Müdürümüz Dr. Şükrü Arpacı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında belirttiği "İnsanın kendini en çok çaresiz hissettiği o kritik zamanda imdada ilk sizler yetişiyorsunuz. Şahsen böylesine önemli bir mesleği icra eden sağlık emekçileriyle hasret gidermekten büyük bahtiyarlık duyuyorum. 14 Mart bu ülkenin okumuş gençliğinin iftiharıdır." ifadelerinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Dr. Arpacı; "Cumhurbaşkanımızın destekleri ile birlikte Bakanlığımızın sağlığın geliştirilmesi ve yükseltilmesi adına yürüttüğü programlar, projeler ve sağlık yatırımları ilimizde tüm hızıyla devam etmektedir. Sağlıkta Dönüşüm Programının ikinci fazında da yine tüm sağlık kurum ve kuruluşlarımız ile Denizlimiz için çalışacağız. Bu tür etkinlikler çalışmalarımızda bizleri daha da azimlendirdiğini ifade etmek isterim. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesi ile sağlık hizmetlerinin her basamağında fedakarca çalışan ve değerli katkılarda bulunan mesletaşlarımın ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım." diye konuştu.