Cumhurbaşkanını örnek aldı

Pamukkale Belediyesi'nde görevli Yunus Emre Kalkan, aracı ile seyir halinde iken yerde duran Türk Bayrağını alarak örnek bir davranış sergiledi. Kalkan, "Cumhurbaşkanımızı örnek aldım" dedi.

Pamukkale Belediyesi'nde görevli Yunus Emre Kalkan'ın Türk Bayrağına olan hassasiyeti herkes tarafından takdir edildi.

Antalya yolu üzerinde aracı ile seyir halindeyken Türk Bayrağının yere düştüğünü gören Pamukkale Belediyesi’nde görevli Yunus Emre Kalkan duruma hemen müdahale edip bayrağı yerden aldı. Öpüp alnının üstüne koyan ve daha sonra bayrağı arabasına götüren Kalkan,  yaşadığı anlatı. "Pamukkale Belediyesi’nde şoför olarak çalışıyorum. Görevden çıkıp ana binaya giderken, bayrağı gördüm. Trafik akışının yoğun olması nedeniyle duramadığım için yaklaşık 300 metre ilerideki sapaktan dönerek geri geldim. Yoğun trafik akışı nedeni ile zorlansam da bayrağı almak konusunda bir dakika bile tereddüt etmedim” dedi.



"CUMHURBAŞKANINI ÖRNEK ALDIM"

Duygularını dile dökmekte zorlanan duyarlı vatandaş ” Özellikle uluslararası bazı görüşmelerde her ülkenin cumhurbaşkanının yanında bir bayrak olur. Geçmişte de böyle bir ortamda yerde duran Türk Bayrağını gören Cumhurbaşkanımız şanlı bayrağımızı yerden almıştı. Bir de Çanakkale savaşında bayrağı yere düşürmemek adına canını veren kahraman şehitlerimiz aklıma geldi. Bağımsızlığımızın temel sembolü olan bayrağımızı yerde görmek gerçekten içimi acıttı ve bayrağımızı yerden almak zorunda hissettim” dedi. 

yunus emre kalkan türk bayrağı