ÇÖZÜM'E GİRİŞ SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI

Denizli Çözüm Koleji'nin, yüzde 100'e varan bursluluk imkanı sunduğu 26-27 Şubat tarihinde gerçekleşecek 'Çözüm'e Giriş Sınavı' başvuruları başladı. 4'üncü sınıftan 11'nci sınıfa kadar  tüm öğrencilerin katılabileceği sınava başvuru ise, https://cozumkoleji.com.tr adresinden internet üzerinden yapılacak. Sınavın sosyal mesafeye uygun şekilde yapılacağını, okul genelinde tüm hijyen kurallarının en üst seviyede olduğunu belirten Denizli Çözüm Koleji Kurucu Ortaklarından İsmail Kıyak, akademik seviyelerini de ölçebilecekleri sınava, tüm öğrencileri davet etti. 

Denizli Çözüm Koleji,  her yıl büyük rağbet gören ve yüksek oranda katılımla gerçekleşen  “Çözüm’e Giriş Sınavı” başvurusu başladı ve sınav tarihi açıkladı. Denizli'de öğrencilerine daha iyi bir eğitim ve güvenli bir gelecek sağlamayı amaç edinen Denizli Çözüm Koleji, sınava 4,5,6,7,8,9,10 ve  11’nci sınıf aralığında tüm öğrencilerin katılabileceğini duyurdu. Öğrencilerin başarısının da ödüllendirileceği ve yüzde 100’e varan bursluluk imkanı sunulan sınav, 26-27 Şubat tarihinde Denizli Çözüm Koleji Kampusunda gerçekleşecek. Başvurular her yıl olduğu gibi internet üzerinden https://cozumkoleji.com.tr adresinden kolayca yapılabilecek. 

“ÖĞRENCİLERİ DAVET ETTİ”

Her yıl olduğu gibi bu yılda başarıyı ödüllendireceklerini ve yüzde 100’e varan burs imkan sunacaklarını belirten Denizli Çözüm Koleji Kurucu Ortaklarından İsmail Kıyak, öğrencilerin seviyelerini varsa konu eksikliklerini de öğrenebilecekleri sınava,  tüm öğrencileri davet etti. Sınıfların sosyal mesafeye uygun şekilde tasarlandığını, okul genelinde tüm hijyen kurallarının en üst seviyede alındığını belirten Kıyak, öğrencilerin gönül rahatlığıyla yüz yüze gerçekleşecek sınava katılabileceğini söyledi. Denizli Çözüm Koleji’nin akademik eğitim ve başarının yanında özgüveni yüksek, saygılı, sorumluluk sahibi olarak gençleri hayata hazırladığını belirten Kıyak, “Gençlerimizin yaşam boyu başarılı olmalarına, kendilerini her alanda değerli hissetmelerine yönelik olarak uyguladığımız eğitim modelimizin yanı sıra; bilginin sevgiyle daha etkili bir biçimde kazanılabileceğini savunuyoruz. Mutlu bir nesil yetiştiriyoruz” dedi.