Çocukluk hayali gerçek oldu

Ev hanımı Serpil Kaplanlar, 10 yıllık çalışmalarını Turan Bahadır Sanat Galerisi'nde açtığı sergi ile resim severlerin beğenisine sundu. Birbirinden güzel resimlerin yer aldığı sergi beğeni topladı.

Çocukluğundan bu yana resme olan merakı ile dikkat çeken 61 Yaşındaki Serpil Kaplanlar, portre ve karakalem çalışmalarından oluşan resim sergisi açtı.  2006 yılında Günaydın Sanat Galerisi eğitimi ile yeni bir boyut kazandıran Kaplan’ın 10 yıllık çalışmalarının yer aldığı resim sergisi, Turan Bahadır Sanat Galerisi’nde resim severlerle buluştu.  Ev işlerinden arta kalan zamanlarında resim sanatı ile ilgilenen Kaplanlar, eşi çocukları ve torunlarının büyük desteği ile açtığı ilk kişisel sergisine ilgi oldukça yoğundu.



6 Nisan’a kadar açık kalacak olan sergide Mustafa Kemal Atatürk, Kaplan, semazenler gibi çeşitli resimler sergileniyor. Kaplan, “Çocukluğumdan bu yana resim sanatına olan merakın vardı. Ünlü isimlerin resimlerini çizerdim. Yıllar sonra resim dersi almaya başladım. Çocukluk merakımı açtığım sergi ile gerçeğe dönüştürdüm” dedi.