Çocukların karne hediyesi Doğanın Doktoru Sensin Proje ekibinden

Denizli'nin Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde bulunan Berna Dalaman Anaokulu ve Gümüşçay Anaokullarının birlikte düzenledikleri e-Twininnig projesi olan 'Çocuklara Karne Hediyesi Doğanın Doktoru Sensin Proje Ekibinden' adlı etkinlik, dün akşam Türkiye'nin her yerinden ve Azerbaycan'dan yüzlerce çocuğun katılımı ile gerçekleşti.

Doğanın Doktoru Sensin Proje’si kurucuları Deniz Özer ve Ayşegül Özgüray öğretmenlerin moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Okul öncesi öğretmeni  ve Vantrolog Betül Ölmez Çınar ve Akasya kukları ile çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı. Ayrıca söylediği Azerice şarkı ile Azerbaycan’dan katılan çocukların gönüllerini fethetti.

Sihirbaz Erol Aygün sihirbazlık gösterisi ile güzel mesajlar verirken, gösterisi ile çocukları şaşkınlık ve hayranlık içinde bıraktı.

Etkinliğe katılım beklenen seviyenin çok üstünde olunca, bir çok çocuk Zoom uygulamasının 300 kişi sınırı nedeniyle etkinliğe katılamadı. Proje kurucusu öğretmenler, çok yakında yeni bir etkinlik ile katılamayan çocuklar için telafi etkinliği düzenleyecekleri müjdesini verdiler.