Çivril'de Semih Dere sahne aldı

Çivril Belediye Meclisi'nde halen görev yapan Semih Dere, Cumhuriyet Halk Partisi'nden belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Dere, açıklamasında, 'ortak akıl ve değişim rüzgarı' vurgusu yaptı.

Çivril İlçesi’nde yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesinde hareketlilik giderek artıyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nden ismi Çivril belediye başkan adaylığı için geçen Çivril Belediye Meclis Üyesi Semih Dere, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile resmi açıklamasını yaptı. Kalabalık bir partili grup ve kendisini destekleyen vatandaşların hazır bulunduğu toplantıda konuşan Dere, “Açıklamamın başında, 100 yıldır üzerimizde bir güneş gibi parlayan bu Cumhuriyeti bizlere armağan eden, bugün bu konuşmayı yapmamı mümkün kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı ve şükranlarımı sunmak istiyorum” diyerek başladı. Dere, “Bugün içinde bulunduğumuz durum, partimiz ve ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabe’sinde bizi uyardığı vehamettedir. Ben ve milyonlarca Türk gencinin, biz Türk gençlerinin birinci vazifesinin Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek olduğunu unutmadığını bilmelidirler. Biliyoruz ki, mevcudiyetimizin ve istikbalimizin yegane temeli budur” dedi.

NİÇİN YOLA ÇIKTIĞINI ANLATTI

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere vazife olarak bıraktığı meşaleyi devralıp, gelecek nesillere daha güzel ve yaşanılabilir bir Çivril bırakmak için, elimi taşın altına koymanın vakti geldiğine karar verdim” diyerek sözlerini sürdüren Dere, “Güzide ilçemiz Çivril’in, çoktan hak ettiği huzurlu ve güzel günlerini inşa etme görevine talibim. Burada sizlerin huzurunda, 100 yıllık çınar Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çivril belediye başkan aday adayı olduğumu duyurmak istiyorum. Bilmelisiniz ki, bu yolda tüm benliğimle, benim gibi adalet ve gelişim isteyen, ayrışmaları bir tarafa bırakıp Çivril için çabalayan, ilçemize hizmet etmeyi görevi bilen insanlarla, birleşe birleşe, kol kola, canla başla çalışacağım. Temennim, vatanıma ve ilçeme hakkıyla hizmet etmenin gururunu yaşayabilmek. İlçem, ülkem ve hak ettiği hizmete erişemeyen hemşerilerim için çıktığım bu yolda, ortak akıl ve değişim rüzgarıyla hepinizin desteğini bekliyorum. Beni bugün burada yalnız bırakmadığınız için, sizlere ayrı ayrı teşekkürlerimi sunar, hep birlikte daha nice güzel günler geçirmeyi dilerim” şeklinde konuştu.

CHP Çivril Semih Dere yerel seçim chpaday