Çiftçinin sesi Denizli'nin Efe'si milletvekilliğine aday

CHP Denizli milletvekili aday adaylığını açıklayan isimlerden biri olan Mehmet Efe, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basınla bir araya geldi. Hayata geçirmeyi planladığı projelerden söz eden Efe, Denizli'nin markalaşması için 4T kuralına ihtiyaç olduğunu belirtti.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen CHP Denizli milletvekili aday adayı Mehmet Efe, özellikle çiftçilerin yaşadığı sorunlara değindi. “Ben de bir çiftçiyim, çiftçi oğlu, çiftçi torunuyum” diyen Efe yaşanan sorunlara çözüm önerilerini de paylaştı. Efe yaptığı açıklamada; “Bugün burada bu topraklarda doğmuş büyümüş ve bu topraklardan karnını doyurmuş bir pamuk çiftçisi, bir ziraat mühendisi olarak karşınızdayım... Bizler, tüm Türkiye’yi doyuracak ve ihracat yapacak bilgi, tecrübe ve çalışma azmine sahibiz. Ancak uygulanan yanlış politikalar nedeniyle para kazanamıyor ve sesimizi duyuramıyoruz” dedi.

“Sorun çözmek için buradayız”

Çiftçinin sesi Denizli’nin Efe’si sloganıyla yola çıkan Mehmet Efe; “Biz CHP olarak sorun çözmek için buradayız Denizli’ye birçok proje kazandıracağız. Birçok ilke imza atacağız. Buldan’dan başlayıp Güney Çal Bekilli Baklanı içine alan bir Denizli Bağ Rotası oluşturarak kırsal turizmi Denizli’ye kazandıracağız. Çalkarası, koruk ekşisi, iri kara ve Denizli üzümünü Türkiye’de ve dünyada herkes bilecek ve bu üzümleri tanımak için Denizli’ye gelecek” diye konuştu.

“Denizli’de 4T projesi yapacağız”

Hayata geçirmeyi planladığı 4T projesinden de söz eden Efe; “4T nedir? Tarih, tarım, turizm ve tekstil… Sarayköy, Buldan, Babadağ, Pamukkale ve Denizli’yi içine alan, pamuk tarlalarından başlayarak, tekstil ve çırçır fabrikaları ile antik kentleri; Laodikya’yı içine alan dünyanın ilk “Denizli tekstil turizm rotasını” oluşturacağız” dedi.