CHP'li Bayar'ın bu sözleri kayda değer

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Savaş Bayar, Siyaset D programında kendisini ve projelerini anlattı. Bayar, 'Denizli için güzel işlere imza atacağıma inanıyorum' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Savaş Bayar, Medya Karapınar bünyesinde yayın hayatını sürdüren MK Yapım stüdyolarında Siyaset D programına konuk oldu. Ajans Başkanı - Gazeteci Mustafa Karapınar’ın sorularını yanıtlayan Bayar, Denizli’nin bu gününü değil, yarınlarını kurtaracak projeler hazırladıklarını söyleyerek, partisinin kendisini yetkilendirmesi durumunda partisi ile birlikte Denizli’nin geleceğini şekillendirileceğini ifade etti.

YAYINI İZLEMEK İÇİN GÖRSELİ TIKLAYINIZ

“ÇOCUKLUĞUM CHP İÇİNDE GEÇTİ”

Anne ve babasının aktif siyaset ile uğraşmasından dolayı çocukluk yaşlarından itibaren partinin içinde olduğunu aktaran Savaş, “Bisikletin arkasında CHP bayrağı takarak fanatik bir şekilde sokaklarda gezerdik. Cumhuriyetçi, demokrat kültürün içinden geliyoruz. Mesleki anlamda baktığın zaman teknik insan olmak büyük bir avantaj. Denizli için güzel işlere imza atacağıma inanıyorum. Artık dünya farklı bir yöne eviriliyor. Denizli’mizi ive insanımızı buna hazır hale getirmek lazım” dedi ve projelerini açıkladı.  

CHP Özgür Savaş Bayar yerel seçim seçim denizlid esiyaset medya karapınar mk yapım siyaset