CHP'li başkan seçimlerde aday olmadığını açıkladı

31 Mart 2024'te yapılacak mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala siyasi gündem bu açıklama ile sarsıldı. CHP'li mevcut belediye başkanı, aday olmadığı açıkladı.

CHP’li Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde adının geçtiğini ileri sürdüğü Merkezefendi İlçesine aday olmadığını açıkladı. Başkan Atlı, “ Çıkan haberler asılsız. Merkezefendi adayı değilim” dedi.  Başkan Atlı sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Sizleri bilgilendirmek isterim ki; son günlerde sosyal medyada ve basında Merkezefendi Belediye Başkan Adayı olacağıma dair çıkan haberler kesinlikle asılsız ve dedikodudan ibarettir. Öyle ki; Merkezefendimizde derman belediyecilik anlayışı ile, başarılı ve çalışmalarını takdir ettiğim yol arkadaşım Sn. Şeniz Doğan görevini titizlikle yürütmektedir. 31 Mart 2019'da biz bu yola Babadağ’ımıza hizmet etmek için çıktık. Babadağ’ımız için çalışmaya, sizlere hizmet getirmeye devam ettik ve de devam edeceğiz. Saygı ve sevgilerimle...” dedi.

CHPli Belediye Başkanı aday olmayacak Ali Atlı haberleri CHPde sıcak saatler CHPde başkan adayları kimler Aday olan isimler kimler