CHP'li Askeroğlu iki sevinci bir arada yaşadı

CHP Pamukkale Meclis Üyesi Gökben Askeroğlu iki sevinci bir arada yaşayan ender insanlardan biri oldu. Askeroğlu, "Bugünü hayatım boyunca unutmayacağım" dedi.

Mahalli idareler seçimlerinin ardından oluşan Pamukkale Belediye Meclisi, Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Bu sırada, Pamukkale Belediye Meclisi'ne yeni seçilen çok sayıda isim de ilk kez meclis sıralarına oturdu. Bu isimlerden biri olan Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyesi Gökben Askeroğlu, iki farklı heyecanı bir anda yaşadı. 7 Nisan 1976 tarihinde dünyaya gelen, ilk kez katıldığı ön seçimde seçilebilecek bir sıradan meclis üyesi adayı gösterilen Gökben Askeroğlu, seçimlerin sonunda belediye meclis üyeliğine seçilerek ilk heyecan ve sevinci mazbata töreninde yaşamıştı. 10 yıl sonra kazanılan belediyenin meclis üyesi sıfatıyla ilk toplantıya katılan Askeroğlu'nun ikinci mutluluğu da doğum gününde 7 Nisan tarihinde meclis toplantısının ilk oturumunun denk gelmesi oldu. 

"HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAYACAĞIM"

www.denizlidesiyaset.com'a özel açıklamalarda bulunan ve böyle bir sevincin çok az insana nasip olacağını ifade eden Askeroğlu, "Bir insanın hayatında çok az rastlanabilecek iki güzel anı benim başıma geldi. Bundan dolayı son derece mutluyum. Doğum günümde, yıllardır emek ve gönül verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi adına meclis üyesi sıralarında oturmak, iki sevinci bir arada yaşamak ta varmış. Heyecanımı anlatacak kelimeler bulamıyorum. Bugünü hayatım boyunca unutamayacağım. Bana bu fırsatı veren partime, bizleri meclise seçen vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlara layık olmak için gece gündüz çalışacağız" dedi.

Mustafa Karapınar 

Gökben Askeroğlu mk yapım medya karapınar CHP seçim seçim 2024