CHP'de söz sırası gençlerde

CHP Merkezefendi İlçe teşkilatında seçim heyecanı yaşandı. Tek liste ile gidilen seçimde Mehmet Özdarak yeniden başkan seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Gençlik Kolları İlçe Teşkilat seçimleri yapıldı. 3.olağan kongrede mevcut başkan Mehmet Özdarak, delegelerin desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde, 108 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden başkanı seçilen Özdarak, seçimin ardından yaptığı açıklamada, “Öncelikle İdlib’de yapılan saldırıda hayatını kaybeden askerlerimize tekrardan Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Ülkemizin üstünde bulunan kara bulutların artık bir an önce dağılması ve artık anaların ağlamaması en büyük temennimizdir. Bizler mücadelemize daha çok inanarak, bağlanarak devam edeceğiz. Amacımız Merkezefendimiz, Denizlimiz ve ülkemizde huzuru yeniden sağlamaya katkıda bulunmaktır. Bugün burada beni yalnız bırakmayan tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Özdarak’ın yönetim kurulunda Oğuz Ergün, Gülşah Özeren, İsmail Gültekin, Mustafa Bayar, Ilgaz Özdemir, Barış Kaynak, Kerem Aşır, Damla Elif Ayöz, Orhan Tekin ve Melih Can Gökgöl yer aldı. Kongrede ayrıca 89 adet il gençlik kolları delegesi de seçildi.

chp’de gençler seçimini yaptı mehmet özdarak merkezefendi ilçe başkanı